Podsumowanie IX Konferencji Żywienie, Zdrowie i Chroroby

Podsumowanie IX Konferencji Żywienie, Zdrowie i Choroby 2018

W dniu 24 listopada 2018 roku odbyła się IX Edycja Konferencji ŻYWIENIE ZDROWIE i CHOROBY.

Logo konferencji Żywienie zdrowie choroby - ciemne

Pieczę merytoryczną i nadzór nad programem naukowym oraz przygotowaniami do konferencji pełnili: Pani Prof. Elżbieta Poniewierka (Katedra i Klinika Gastroenterologii i Hepatologii UM we Wrocławiu) oraz Pani Doktor Katarzyna Neubauer (Zakład Dietetyki Katedry Gastroenterologii i Hepatologii UM we Wrocławiu). Partnerami merytorycznymi konferencji zostali także: Dolnośląski Oddział Polskiego Towarzystwa Gastroenterologii, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie oraz Instytut Nauk o Zdrowiu Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nysie. MEGAFON Sp. z o.o. była organizatorem logistycznym wydarzenia.

Obrady odbyły się w tym roku w nowej dla konferencji lokalizacji: w Hotelu IBIS Styles Wrocław Centrum. Zgromadziły łącznie ponad 200 osób… Zobacz pełny tekst podsumowania i galerię zdjęć na stronie internetowej firmy Megafon – organizatora konferencji, sympozjów medycznych i szkoleń.