Podsumowanie X Konferencji Żywienie, Zdrowie i Chroroby

Podsumowanie X Konferencji Żywienie, Zdrowie i Choroby 2019

W dniu 30 listopada 2019 roku odbyła się X Jubileuszowa Edycja Konferencji ŻYWIENIE ZDROWIE i CHOROBY.

Pieczę merytoryczną i nadzór nad programem naukowym oraz przygotowaniami do konferencji pełnili: Pani Prof. Elżbieta Poniewierka (Katedra i Klinika Gastroenterologii i Hepatologii UM we Wrocławiu) oraz Pani Doktor Katarzyna Neubauer (Zakład Dietetyki Katedry Gastroenterologii i Hepatologii UM we Wrocławiu).

Partnerami merytorycznymi konferencji zostali także: Dolnośląski Oddział Polskiego Towarzystwa Gastroenterologii, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie oraz Konsultant Wojewódzki ds. Gastroenterologii województwa dolnośląskiego. Konferencja objęta została Honorowym Patronatem JM Rektora Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu. MEGAFON Sp. z o.o. była organizatorem logistycznym wydarzenia.

Obrady odbyły się w tym roku ponownie w Hotelu IBIS Styles Wrocław Centrum. Zgromadziły łącznie 237 osób…

Zobacz pełny tekst podsumowania i galerię zdjęć na stronie internetowej firmy Megafon – organizatora konferencji, sympozjów medycznych i szkoleń.